2 paket tuzsuz etimek
Muhallebi için;
6 su bardağı süt
1,5 su bardağı şeker
4 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı nişasta
ayrıca
2 paket toz kremşanti
1 su bardağı süt
Üzeri için;
1 paket toz çikolata sos
2,5 su bardağı süt
Yapılışı:
Kremşanti hariç muhallebi malzemeleri tencereye koyup pişirilir ve soğumaya bırakılır
2 paket kremşanti 1 su bardağı süt ile çırpılıp ılınan muhallebiye eklenir
Etimekler küp küp kırılır borcama yayılır
Etimeklerin üzerine muhallebi dökülüp iyice etimeklerle harmanlanır
1 paket toz çikolata sos tarifine göre hazırlanır ve kremanın üzerine dökülür
Buzdolabında 1-2 saat dinlendirdikten sonra servis yap
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder