30 Temmuz 2014 Çarşamba

Pratik Kedidili Pasta

Malzemeler:
1 paket kedidili bisküvi 
1 paket hindistancevizi 
süslemek için meyveler ya da çikolata sos
Kreması için 2 su bardağı süt
1 çay bardağı şeker
5 yemek kaşığı un
azıcık vanilya
ıslatmak için 1 bardak süt

Yapılışı:
Krema malzemeri bir araya getirilip pişirilir, soğumaya bırakılır.
Krema soğuyunca kedidili bisküvi sütle ıslatıl arasına krema sürülür.
Bir tane daha kedidili sütle ıslatımış kremanın üstüne kapatılır ve Hindistan cevizine bulanır.
tüm bisküvilere bu işlem uygulandıktan sonra 2-3 saat buzdolabında dinlendirilir.
meyve ya da çikolata sos ile servis edilir.

benmari usulü erittiğiniz çikolata ile süslerseniz daha gösterişli oluyor ben fırsat bulamayınca meyve ile servis ettim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...