Aslında kavanozlara yapılıp kapağı kapatılıp buzdolabında saklanan bu pastayı boş kavanozum olmadığı için kadehlere yaptım
malzemeler:
bayat kek yoksa bir kadeh için iki adet kakaolu top kek
vanilyalı kremşanti yada pasta kreması
6 adet yulaflı bisküvi
çikolata sosu
boninon
çeşitlendirebileceğiniz diğer malzemeler
yapılışı :
kadehin tabanına bir miktar keki yarım kibrit kutusu büyüklüğünde elimizle parçalayarak atıyoruz üzerine bir miktar çikolata sosu ( karamel, böğürtlen vs olabilir) sütle hazırladığım hazır pasta kremasını gıda boyası ile renklendirdim ara kata koydumüzerine yukaflı bidküvi parçaladım boninon döktüm tekrar çikolata sosu tekrar kek parçaları en üstede başka bir renk kremayı pompayla sıkarak sonlandırdım. 3 saat buzdolabında beklettip servis ettim
*** benim o an elimin altında bu malzemeler vardı ara katlara muz ve çilekde çok yakışır
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder